Τη χώρισες και το μετάνιωσες; Έτσι θα την ξανακερδίσεις!

Χωρίσατε και όσο περνάει ο καιρός διαπιστώνεις ότι τελικά τη θέλεις πίσω… Αν δνν ξέρεις πώς πρέπει να το διαχειριστείς, βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο!

Ειδικά τις πρώτες μέρες χρειάζεται αυτοσυγκράτηση διότι οι χωρισμοί εξαντλούν ψυχικά και συναισθηματικά. Μην επικοινωνήσεις μαζί της για τις επόμενες δύο-τρεις εβδομάδες, δίνοντας χρόνο στον εαυτό σου να αξιολογήσει την κατάσταση και να την κάνεις να αισθανθεί απουσία σου. Ταυτόχρονα, σκέψου τι πήγε στραβά και οδηγήθηκε η σχέση σε χωρισμό, καθώς και αν πραγματικά σου λείπει και την θες πίσω.

Μέχρι την στιγμή της επανασύνδεσης απόλαυσε το γεγονός ότι είσαι και πάλι ελεύθερος, κάνε περισσότερα πράγματα για σένα και προσπάθησε να εκτιμήσεις το ποιος είσαι και τι πραγματικά θες. Για παράδειγμα, γράψου στο γυμναστήριο ή κάνε ένα ταξίδι. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξαναχτίζεις τον εαυτό σου από την αρχή. Πριν ξεκινήσεις την προσπάθεια να έρθεις ξανά κοντά της, πρέπει να κατανοήσεις τους λόγους που τα πράγματα πήγαν στραβά. Απάντησε, λοιπόν στις παρακάτω ερωτήσεις: Τι σου είπε πριν χωρίσετε; Υπήρχαν σημάδια ότι θα γινόταν; Ποιοι είναι οι επίσημοι λόγοι του χωρισμού σας;

Αν κάνεις όλα τα παραπάνω και συνεχίσεις να νιώθεις ότι τη θέλεις και δεν μπορείς να ζήσεις μακριά της, επικοινώσει μαζί της είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω μηνυμάτων. Μην της αποκαλύψεις εξαρχής τις προθέσεις σου, αλλά να είσαι φιλικός και ήρεμος. Αν υπάρχει ανταπόκριση από πλευρά της ζήτα της να τα πείτε από κοντά και όταν συναντηθείτε προσπάθησε να την κάνεις να θυμηθεί γιατί σε ερωτεύτηκε. Ταυτόχρονα, άνοιξέ της την καρδιά σου, αν σε αγαπάει ακόμα, θα γυρίσει.