Το 2020 όλα τα smartphones θα έχουν αναγνώριση προσώπου

Η εταιρεία Counterpoint Researchεκτιμά ότι το 2020, περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο smartphones θα υποστηρίζουν την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, σχεδόν το 60% όλων των smartphones με αναγνώριση προσώπου θα χρησιμοποιεί και την τεχνολογία 3D το 2020. Μάλιστα, τα δεδομένα που συλλέγονται από πολλούς αισθητήρες 3D θα βοηθήσουν τις αναδυόμενες τεχνολογίες όπως η Αυξημένη Πραγματικότητα, η Εικονική Πραγματικότητα και η Τεχνητή Νοημοσύνη.

Οι λύσεις αναγνώρισης προσώπου αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών κινητής τηλεφωνίας το 2018, ακολουθώντας την τεχνολογία FaceID της Apple και την τεχνολογία ξεκλειδώματος Face & IRIS της Samsung Galaxy Note 8» αναφέρουν οι αναλυτές της εταιρείας. Προσθέτουν δε ότι αναμένουν την τόνωση του ενδιαφέροντος για την τεχνολογία της αναγνώρισης προσώπου και από άλλους παίκτες της παγκόσμιας αγοράς smartphone, όπως οι Oppo, vivo, Xiaomi, OnePlus, Huawei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy