Το 2ο Μπασκετικό καμπ στην Νάξο…επιστρέφει με Γιάννη Γιαννούλη!

Ο Γιάννης Γιαννούλης επέστρψε στη Νάξο, προκειμένου να προσφέρει για πρώτη φορά τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον ΑΠΑΣ τα Φανάρια.

Συγκεκριμένα, ο ορεινός σύλλογος διοργάνωσε καμπ για παιδιά 7 -17 ετών, όπου τεχνικός καθοδηγητής ήταν, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία, ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιρστής, Γιάννης Γιαννούλης.

Το καμπ διεξήχθη από 2 μέχρι τις 4 Μαΐου στο κλειστό »Δ. Περιστεράκης». Τα μικρά παιδιά από τα Φανάρια, αλλά και από άλλες περιοχές της Νάξου, αγκάλιασαν το καμπ και έδειξαν να ενθουσιάζονται με την συμμετοχή τους, αλλά και την παρουσία του Γιάννη Γιαννούλη!

 

Για αυτό και ο τέως διεθνής καλαθοσφαιριστής θα επιστρέψει στην Νάξο, 19-25 Ιουνίου, για να διοργανώσει ένα νέο καμπ για παιδιά από 5-18 ετών. Μάλιστα οι ημερομηνίες επιλέχθηκαν, με κριτήριο την λήξη των μαθημάτων και την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπων για τα παιδιά. Ειδικά σε αυτό το καλοκαιρινό καμπ, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το πρώτο και την απίστευτη αποδοχή που είχε, ο Γιαννούλης ετοιμάζει μερικές εκπλήξεις, με την συμμετοχή επώνυμων αθλητών και προπονητών…

Το κοινό της Νάξου ήταν πολύ τυχερό, αφού  είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και το ντεμπούτο του Γιαννούλη με τη φανέλα του ΑΠΑΣ στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος, την Πέμπτη 2 Μαΐου, με αντίπαλο τον Περιστεριώνα Τήνου.

Το αφιέρωμα ότι έγινε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ότι ευχαριστούμε γι’ αυτό τον Έπαρχο κύριο Ιωάννη Μαργαρίτη!

Η αφίσα του καμπ:

58441749_10213547961083758_8450291603045613568_o_72ceb.jpg

Απολαύστε ένα βίντεο με τις ομορφιές της μαγευτικής Νάξου:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy