Το αδιαχώρητο καλλιτεχνών, εφοπλιστών, και της αθηναϊκής αφρόκρεμας στον Λευτέρη Πανταζή (εικόνες)

Το στοίχημα της αθηναϊκής διασκέδασης, κατάφερε να κερδίσει το σχήμα του «North Live Stage», με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Πάνο Καλίδη, τον Θάνο Πετρέλη και τον Tus, να αποτελούν πόλο έλξης του κόσμου αλλά και της ελληνικής showbiz!

Εδώ και ένα μήνα, η μουσική ομάδα του North, με την καλλιτεχνική υπογραφή του Χριστόδουλου Σιγανού και την απόλυτη στήριξη του επιχειρηματία Νίκου Σπυρίδωνα, έχουν γίνει το απόλυτο talk of the town των βορείων προαστίων και όχι μόνο. Με τον κόσμο να γεμίζει ασφυκτικά το μαγαζί, δεκάδες είναι οι επώνυμοι , που έχουν σπεύσει να το απολαύσουν.

Γνωστοί εφοπλιστές, όπως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, μεγαλοεπιχειρηματίες, ηθοποιοί και τραγουδιστές, το έχουν κάνει ήδη στέκι τους, με τον Λευτέρη Πανταζή τους απογειώνει! Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν δώσει το παρών τους, είναι ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Σοφία Παθέκα, ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του, ο Διονύσης Ζάχος, ο Πάνος Καμμένος, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η Naya, ο Χάρης Ακριτίδης, ο πρώην προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, Πίνι Γκέρσον και άλλοι πολλοί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy