Το άγνωστο love story με μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και οι «Βούλγαροι»: Στο «γυμνό» μυαλό της Παπαγγελή (εικόνες)

Το γνωστό μοντέλο και στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, Έλλη Παπαγγελή, προκάλεσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ με την ανάρτηση της στο instagram, αποκαλώντας τους ως… «Βούλγαρους».

Συγκεκριμένα, η Έλλη Παπαγγελή, «ανέβασε» στο instagram μια φωτογραφία από κείμενο που έκανε αναφορά σε διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του Δικεφάλου που ανέφερε πως: «Αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης».

Η Έλλη Παπαγγελή με αφορμή το συγκεκριμένο κείμενο, έκανε το δικό της άκομψο σχόλιο: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».

Πριν από λίγα λεπτά η Ν.Δ τη διέγραψε από μέλος της. Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:

«Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται το μέλος του κόμματος, η Κα Αγγελική – Έλλη Παπαγγελή.

Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας».

Η Έλλη Παπαγγελή που δηλώνει πολιτοποιημένη επιστήμονας και μέλος της ΟΝΝΕΔ, όταν δεν φωτογραφίζεται με σέξι εσώρουχα, κυκλοφορεί στα πιο κοσμικά στέκια.

Αγκάθι στην καρδιά της σύμφωνα με τους επαΐοντες, ο έρωτάς της με τον γνωστό μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου, που αν και όλα έδειχναν ότι όδευαν για τον γάμο, ξαφνικά πήραν διαφορετικούς δρόμους.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy