Το «αντίο» του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ και στον κόσμο του

Με ανάρτησή του στο instagram o Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είπε «αντίο» στον ΠΑΟΚ και στους οπαδούς του. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε τον απολογισμό του και αναφέρθηκε στους τίτλους που κατέκτησε η ομάδα κατά το διάστημα της παρουσίας του.

«Μετά από δύο υπέροχα χρόνια, 86 παιχνίδια, 60 νίκες, 55 γκολ και 2 κύπελλα ήρθε η στιγμή να πω αντίο. Ήρθα τον Ιανουάριο του 2017 και τότε χιόνιζε. Σε μία περίοδο που ο ΠΑΟΚ ήταν σε μία απελπιστική κατάσταση στην 9η θέση και περιμένοντας με πείνα για να κατακτήσει τρόπαια. Σήμερα που φεύγω, χιονίζει ξανά. Τα τελευταία δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι η πιο κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα. 8 πόντους μπροστά στη βαθμολογία και με νέα τρόπαια.

Με αυτόν τον τρόπο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το τεχνικό τιμ, το ιατρικό προσωπικό και όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο και κυρίως εκείνους που με πίστεψαν από την πρώτη μέρα και μέχρι το τέλος.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολλά περισσότερα από ένας σύλλογος και ελπίζω πώς βοήθησα να γίνει ακόμη πιο μεγάλος, με τις εμφανίσεις μου, τη στάση μου και την αφοσίωση μου. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή τύχη!», έγραψε.

inner

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy