Το απόλυτο nightlife στη Θεσσαλονίκη έχει μόνο ένα «Χρώμα»: Grand Opening 5/10

Αλλαγμένο, ανανεωμένο, με καινούργια διάθεση, αλλά με σταθερό το πάθος του για απόλυτη διασκέδαση, το «Χρώμα bar», επιστρέφει δριμύτερο, για να μας αποδείξει για μία ακόμη χρονιά, πώς τα βράδια στη Θεσσαλονίκη, έχουν μόνο ένα «Χρώμα».

Οι πιο δυνατές σας νυχτερινές αναμνήσεις, κάνουν δυναμικό comeback την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, με ένα grand opening, που θα σας μείνει αξέχαστο.

To απόλυτο στέκι της Ανδριανουπόλεως 3, γίνεται και πάλι «μονόδρομος», ενός non stop party, που ξεκινάει από τις 22.30 και κρατάει μέχρι και τις πρώτες πρωινές.

Κάθε βράδυ, η διασκέδασή σας, θα έχει πλέον το δικό της «χρώμα». Οι Πέμπτες «χρωματίζονται» με  τη δική τους live διάθεση (με καλλιτέχνες έκπληξη), Παρασκευή και Σάββατο, θα «παίζουν» οι πιο δυνατές clubb-άτες στιγμές, , ενώ για τις Κυριακές, ο Ηλίας Καμπακάκης επανέρχεται δυναμικά, στα μουσικά ηνία των απογευματινών live, που τόσο λατρέψατε!

Και επειδή ο χειμώνας αποκτάει επιτέλους το «Χρώμα» που σας έλειψε, αυτά που θα ζήσετε από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο «Χρώμα bar» στη Θεσσαλονίκη, θα είναι πρωτόγνωρο, μοναδικό, και πρωτοποριακό, αφού όλα όσα ετοιμάζονται να συμβούν στον νυχτερινό «ουρανό» της πόλης,θα εκτοξεύουν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη!

Gepostet von Χρώμα Μπάρ am Freitag, 28. September 2018