Το γνωρίζατε; Εν ενεργεία ποδοσφαιριστής ο Γιώργος Μαυρίδης

Πολύπλευρο ταλέντο ο Γιώργος Μαυρίδης. Εκτός από tattoo-artist και παρουσιαστής, είναι και πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ο θεσσαλονικιός αγωνίζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα του Μεντέκα Καλαμαριάς και μετά την απουσία του για να συμμετάσχει στο Nomads, όπου δώρισε την αμοιβή του στο ΑΧΕΠΑ για την ανακαίνιση του Παιδοογκολογικού τμήματος, επέστρεψε δριμύτερος στο ποδοσφαιρικό του πόστο.

«Ενσωματώθηκε στην ομάδα και ο παλαιότερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της, Γιώργος Μαυρίδης, με σκοπό να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Με την ευκαιρία, θέλουμε να τον συγχαρούμε ολόψυχα για την υπερανθρώπινη ενέργεια του να χαρίσει όλη την αμοιβή του (που ξέρουμε ότι ήταν υψηλή) για τη συμμετοχή του στο γνωστό παιχνίδι του Αnt1, για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Κίνηση από πλευράς του, που έχει επαναληφθεί στο παρελθόν και που για μας που τον γνωρίζουμε δεν αποτελεί έκπληξη. Για μια ακόμα φορά απέδειξε την ευαισθησία και το μεγαλείο ψυχής, που διαθέτει.

Εκ μέρους όλης της οικογένειας του Μέντεκα θέλουμε να σου πούμε: ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ» αναφέρει χαρακτηριστικά στο Facebook  η επίσημη ανάρτηση της ομάδας.

 

Ενσωματώθηκε στην ομάδα και ο παλαιότερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της, Γιώργος Μαυρίδης, με σκοπό να βοηθήσει την προ…

Posted by Mentekas Kalamarias on Freitag, 29. Dezember 2017

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy