Το γράμμα του Κρέσπο προς τον Λευκό Πύργο για τα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, έγραψε ένα γράμμα στο Λευκό Πύργο στο οποίο έχει έμμεσες αναφορές στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έναν αν μη τι άλλο πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο για να τοποθετηθεί στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ επέλεξε να γράψει ένα γράμμα στο Λευκό Πύργο ο οποίος αποτελεί τον τόπο συνάντησης για τους πανηγυρισμούς των φίλων του δικεφάλου του Βορρά.

Στο γράμμα αυτό ο Κρέσπο ζητά από το Λευκό Πύργο να κάνει υπομονή διότι θα βρεθούν σύντομα, ενώ κάνει λόγο για «μαφίες που μάχονται με έναν βρώμικο τρόπο».

Αναλυτικά όσα γράφει: «Αγαπητέ Λευκέ Πύργε… Κανείς δεν καταλαβαίνει την αγάπη μας, είναι τρέλα, παθιασμένη, ίσως πλατωνική, αλλά πάνω απ΄ όλα αιώνια.

Ο καθένας παλεύει για την αγάπη μας, οι άνθρωποι είναι σύμμαχοι για να εμποδίσουν την αγάπη μας, οι μαφίες μάχονται με έναν βρώμικο τρόπο μεταξύ τους, κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να μας εμποδίσουν να δούμε ο ένας τον άλλον, για να απολαύσουμε o ένας τον άλλον. Αλλά μείνε ήρεμος, περίμενε για μας, μην σταματάς να πιστεύεις στην αγάπη μας. Θα πολεμήσουμε ενάντια σε όλους εκείνους που δεν μας αφήνουν να αντιδράσουμε.

Mόνο η μπάλα είναι ο συνεργός μας και αν εδώ δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα, εμείς θα την κάνουμε να παλέψει μαζί μας. Σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί, αν δεν μας αφήσουν φέτος εμείς θα παλέψουμε για την επόμενη που θα είμαι μαζί σου. Μην σταματήσεις να πιστεύεις ότι η αγάπη μας. Είναι μοναδική και καθαρή. Περίμενέ μας».