Το «κλειδί» της συμφωνίας ΠΑΟΚ – Καυτανζογλείου

Ο  Ιβάν Σαββίδης είναι από χθες στη Θεσσαλονίκη και ένα από τα θέματα για τα οποία θα συζητήσει αναλυτικά με τους συνεργάτες του είναι αυτό του γηπέδου.

Θα ενημερωθεί και για τις επόμενες κινήσεις για να συμπληρωθεί ο φάκελος του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου της Νέας Τούμπας, αλλά και για τη μετακίνηση στο Καυτανζόγλειο.

Για το δεύτερο ζήτημα αναμένεται η αντίδραση της Πολιτείας, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει ήδη καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, σύμφωνα με την metrosport.

H πρόταση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι να γίνουν έργα κόστους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ προκειμένου το στάδιο να πάρει έγκριση για ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το μεγάλο ανοιχτό ζήτημα είναι αν και πόσα από τα χρήματα που θα δοθούν για έργα θα ενσωματωθούν στα 4 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο κόστος χρήσης για την τριετία που ο ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιεί το Καυτανζόγλειο.

Όπως επίσης και μέσω ποιας διαδικασίας θα γίνει η όλη διαδικασία ανάθεσης των έργων.

Πάντως, όπως λένε οι άνθρωποι του Δικεφάλου μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το τοπίο σχετικά με τη Νέα Τούμπα και το αν ο ΠΑΟΚ θα μετακομίσει από του χρόνου στο γειτονικό Καυτανζόγλειο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy