Το Κόπα Άφρικα…αγχώνει τον Ουάρντα για το που θα συνεχίσει!

Μοχλός πίεσης για να συνεχίσει δανεικός στον Ατρόμητο ο Αμρ Ουάρντα είναι το Κόπα Άφρικα, που ξεκινά τον Ιούνιο.

Στον Αιγύπτιο έχει «σφηνωθεί» η ιδέα μετακόμισης στην Αγγλία, γι’ αυτό και κρατάει στην αναμονή τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου, που περιμένουν την απάντησή του. Πάντως, οι διοικήσεις ΠΑΟΚ και Ατρομήτου δεν ανησυχούν για την ολοκλήρωση της «τράμπας» Γιαννούλη και Ουάρντα.

Αιτία είναι το Κόπα Άφρικα που αρχίζει στις 15 Ιουνίου. Η Αίγυπτος σίγουρα θα είναι παρούσα στην διοργάνωση, αλλά η κλήση του Ουάρντα στην Εθνική του ομάδα για την τελική φάση προϋποθέτει να παίζει στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν.

Συνεπώς και με βάση την λογική δεν υπάρχει περίπτωση να… στυλώσει τα πόδια, αρνούμενος με ρεβανσιστική διάθεση τον δανεισμό του στον Ατρόμητο, διότι ξέρει πολύ καλά ότι στον Ατρόμητο θα έχει θέση βασικού, ενώ στον ΠΑΟΚ πολύ απλά δεν θα αγωνίζεται, ή θα αγωνίζεται σπάνια.

Θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως τις επόμενες ημέρες θα αποδεχτεί την επανένταξή του, υπό μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο, εφόσον δεν έρθει τελικά η πρόταση που αναμένει διακαώς από την Αγγλία.

Ακόμα, όμως, και στο ενδεχόμενο που κάτι δεν πάει καλά με την μετακίνηση του Ουάρντα στο Περιστέρι, ο Δημήτρης Γιαννούλης αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη. Η διοίκηση της ομάδας του Ατρομήτου, ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης Ουάρντα, το πιθανότερο είναι πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στο αίτημα του ΠΑΟΚ και του παίκτη για πρόωρη λήξη του δανεισμού του, αφού οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουν παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια άριστο επίπεδο συνεργασίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy