Το λέει η ψυχή του: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης της Γ΄ Εθνικής

Ένας Μαθουσάλας των γηπέδων, αυτός είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Με τη Δ’ Εθνική να αποτελεί μέχρι πρότινος το ταβάνι στην καριέρα του, προθυμοποιήθηκε ο ίδιος κάποια στιγμή -όπως αναφέρει το sdna.gr- να βοηθήσει το Ζευγολατιό, που είναι στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και χρειαζόταν τερματοφύλακα για τον πάγκο του. Το παιχνίδι μάλιστα του Σαββάτου (24/3) κόντρα στην Προοδευτική όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 3-0, θα το θυμάται για πάντα.

Ο… πολύπειρος γκολκίπερ μπήκε αλλαγή στο 76′ για να αντικαταστήσει τον τερματοφύλακα που είχε ξεκινήσει το ματς, τον Ντάση και σε ηλικία 48 ετών, 3 μηνών και 6 ημερών έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ποτέ στη Γ’ Εθνική, ξεπερνώντας τον τερματοφύλακα του Λεβάντε, Κυριάκο Μαρίνο (43 ετών, 11 μηνών και 29 ημερών) στο προ δύο ετών παιχνίδι με τον Αιολογικό (10/1/16).

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Καραγκούνης δεν μπήκε στο παιχνίδι λόγω κάποιου τραυματισμού που πιθανώς να αντιμετώπιζε ο τερματοφύλακας του Ζευγολατιού, που σημειωτέον έχει ήδη υποβιβαστεί, αλλά για να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί ο προπονητής του, Παντελής Κολλιάκος που είναι μάλιστα έξι χρόνια μικρότερός του.