Το μήνυμα του Ντέμη για το «Total Football» μετά την κόντρα Βιεϊρίνια-Κονέ

O ντόρος που δημιουργήθηκε από τα όσα είπαν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Παναγιώτης Κονέ στην εκπομπή «Total Football», οδήγησαν τον Ντέμη Νικολαΐδη στο να ξεκαθαρίσει την φιλοσοφία της εκπομπής.

Τα όσα είπαν ο Βιερίνια και ο Κονέ, στην κυριακάτικη εκπομπή «Total Football» του Open TV προκάλεσαν αντιδράσεις… Από την ΑΕΚ για τα όσα είπε ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ και από τον «δικέφαλο» για την απάντηση που του έδωσε ο διεθνής μέσος της Ένωσης.

Αντιλαμβανόμενος τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, ο Ντέμης Νικολαΐδης που παρουσιάζει την εκπομπή, τοποθετήθηκε επί του θέματος, ξεκαθαρίζοντας την φιλοσοφία του ίδιου και όσων βρίσκονται μαζί του στο στούντιο.

Αναλυτικά το μήνυμά του στο Facebook…

«Η εκπομπή total football στο Open tv δημιουργήθηκε για να δείξει ότι η διαφορετικότητα των απόψεων μπορεί να υπάρξει χωρίς φανατισμό, μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και με σεβασμό.

Προσπαθούμε να αναδείξουμε ό,τι θετικό υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να ασκήσουμε κριτική σε οτιδήποτε – κατά τη γνώμη μας – του κάνει κακό.

Ο λόγος δίνεται κυρίως στους ποδοσφαιριστές και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αισθανθούν οικεία, να πουν την άποψη τους και να μοιραστούν αυτά που νιώθουν. Δεν ψάχνουμε σε αυτούς απαντήσεις για θέματα που οι μόνοι αρμόδιοι να απαντήσουν είναι η πολιτεία, τα αθλητικά όργανα και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Ξέρω ότι πολλές φορές θα στενοχωρήσω κάποιους φίλους της ΑΕΚ, που θεωρούν ότι η αγάπη μου για την ομάδα μας θα επηρεάσει τη στάση μου. Ξέρω επίσης ότι το ίδιο θα γίνει και με κάποιους φίλους του ΠΑΟΚ, που πιστεύουν ότι επειδή η εκπομπή προβάλλεται από το Open tv θα είναι μεροληπτική.

Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα, κυρίως γιατί προκαλεί τις πιο έντονες συγκινήσεις και τα πιο ευχάριστα συναισθήματα. Το Ελληνικό πρωτάθλημα χρόνια τώρα μας στερεί πολλά από αυτά και εμείς θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε πίσω».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy