Το μουσικό βίντεο που έκλεψε τις εντυπώσεις και ξεπέρασε τις 1.000.000 προβολές σε μόλις 40 ημέρες

Πριν 40 ημέρες κυκλοφόρησε μέσα από το επίσημο κανάλι της GABI Music στο Youtube το πρώτο έντεχνο cover με αγαπημένα τραγούδια από την Εύα Μπάιλα και τον Στάθη Αρτινό. Αν και τους τελευταίους μήνες τα ακούσματα και η μόδα στη μουσική είναι αλλού, φαίνεται πως πάντα υπάρχει χώρος, -μεγάλος μάλιστα- για καλά τραγούδια. Το νέο cover της Εύας και του Στάθη έχει ξεπεράσει σε μόλις 40 ημέρες τα 1.000.000 views ενώ τα σχόλια στο Youtube είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικά για τους δυο καλλιτέχνες που τόλμησαν να πάνε ενάντια στην ‘’μόδα’’ και να στηρίξουν αυτό που τους αρέσει και αυτό που πιστεύουν.

‘’Πες μου γιατί’’ , ‘’Κακές Συνήθειες’’, ‘’Μαρέσει να μην λέω πολλά’’ και ‘’Οταν ο ήλιος θα πάψει να ανατέλλει’’, τραγούδια που αγαπήθηκαν και τραγουδάμε μέχρι σήμερα, σε μια ιδιαίτερη ερμηνεία από τους δυο καλλιτέχνες σε συνδυασμό με μια εικόνα που πραγματικά σε ταξιδεύει.
Την παραγωγή ανέλαβε ο παραγωγός και μάνατζερ των τραγουδιστών, Μάριος Χαπέρης. Οι τραγουδιστές αρχίζουν κοινές live εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο από 24 Δεκέμβρη ενώ την περιοδεία τους έχει αναλάβει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε το video clip του cover που γυρίστηκε σε Ιωάννινα, Μέτσοβο και Άρτα:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy