Το μυστικό για μέση δαχτυλίδι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου κοστίζει μόνο 35 ευρώ

Στην Ελλάδα, ήρθε η μόδα που σαρώνει στο εξωτερικό, και η Zeta Curves, φρόντισε να εξασφαλίσει για τις γυναίκες, αυτό που θέλουνε για να δούνε «θαύματα» στο σώμα τους, με γνώμονα την καλύτερη ποιότητα και την απόλυτη υγιεινή. Οι κορσέδες εγκύμνασης (WAIST TRAINERS), αποτελούν must στις Ελληνίδες, επώνυμες και μη, που πρώτη λάνσαρε η Kim Kardashian, και η εταιρία Zeta Curves, τους καθιέρωσε στη χώρα μας.

Ανάμεσά στις γυναίκες που το φοράνε καθημερινά και βλέπουνε μεγάλη διαφορά στο σώμα τους, είναι και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που το παραδέχεται και δημόσια, δείχνοντας το ότι το λατρεύει. Κάτι που όλες μας μπορούμε να αποκτήσουμε, αφού η τιμή του είναι σοκαριστική, ξεκινώντας από τα 35 ευρώ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΜΕΣΗΣ

Η εκγύμναση μέσης είναι η διαδικασία σταδιακής μείωσης της περιφέρειας της μέσης με τη χρήση των ελαστικών κορσέδων της Zeta Curves. Με τη χρήση των ειδικών ελαστικών κορσέδων, την άσκηση και την υγιεινή διατροφή μπορεί να μειωθεί δραστικά το μέγεθος της μέσης σας, δίνοντάς σας άμεσα μια όμορφη, σέξι σιλουέτα ενώ απαλλάσσεστε από τους ανεπιθύμητους πόντους γύρω από τη μέση μια για πάντα!

Η εκγύμναση μέσης, ως μέσο μόνιμης μείωσης και εκ νέου διαμόρφωσης της μέσης σας, είναι μια πρακτική που απαιτεί πειθαρχία και επιτυγχάνεται καλύτερα όταν ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες:

#1 Παραγγείλετε σήμερα τον κατάλληλο κορσέ εκγύμνασης μέσης
#2 Φορέστε τον για τουλάχιστον 4 ώρες καθημερινά
#3 Ακολουθήστε τα βήματα 1 & 2

Είναι πραγματικά τόσο απλό! Αρκεί να φοράτε τον κορσέ της Zeta Curves !

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΣΕΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΜΕΣΗΣ

Ο ελαστικός κορσές εκγύμνασης μέσης της Zeta Curves είναι ένα ένδυμα παρόμοιο με κορσέ, αλλά δεν είναι τόσο ακραίο και επιβλαβές όπως ένας κλασικός κορσές. Οι κλασσικοί κορσέδες συνήθως δένουν με κορδόνια στο εμπρός ή πίσω μέρος, και περιορίζουν πολύ την κίνηση του σώματος. Οι ελαστικοί κορσέδες εκγύμνασης της Zeta Curves μπορούν να φορεθούν πάνω ή κάτω από τα ρούχα και είναι κατασκευασμένοι από λάτεξ, λύκρα και ευέλικτα ατσάλινα στηρίγματα. Το ειδικό και προηγμένο ύφασμα τους, τους επιτρέπει να τεντώσουν τόσο κάθετα όσο και οριζόντια, ακολουθώντας την κίνηση του σώματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ελαστικός κορσές εκγύμνασης μέσης της Zeta Curves δεν είναι κλασικός κορσές! Δεν μετακινεί ή τροποποιεί μόνιμα τα εσωτερικά όργανα ή τα πλευρά με οποιοδήποτε τρόπο όπως κάνουν οι κλασικοί δετοί κορσέδες.

Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία κορσέδων, στο www.zetacurves.gr!