Το όνομα του Κέβιν Άλβαρεζ επαναφέρουν στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ… δημοσιεύματα απ’ το Μεξικό

Πολλά ονόματα έχουν εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια του ΠΑΟΚ. Ένα απ’ αυτά κι ο Κέβιν Άλβαρεζ. Ο νεαρός δεξιός μπακ της Πατσούκα, είχε αναφερθεί ως στόχος του «δικέφαλου» απ’ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κιόλας. Στο Μεξικό επαναφέρουν στο προσκήνιο το όνομά του.

Ο 23χρονος φέρεται να είναι κοντά στη φυγή του απ’ την Πατσούκα και η ομάδα του επιθυμεί να εισπράξει όσο το δυνατόν περισσότερο. Χωρίς κανείς να γνωρίζει το που θα πάει και τα δεδομένα της μεταγραφής.

Οι Μεξικανοί λοιπόν, αναφέρουν πως πρόκειται για σημαντικό παίκτη της ομάδας του, οπότε αν κάποιος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να ικανοποιήσει τα θέλω της Πατσούκα. Τα δημοσιεύματα επισημαίνουν πως ο ΠΑΟΚ μαζί με την PSV, την Πόρτο και την Φέγενορντ, έχουν ενδιαφερθεί, δίχως όμως να υπάρχει πρόταση μέχρι τώρα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Πατσούκα δήλωσε: «Ο Κέβιν έχει όλες τις προϋποθέσεις για να παίξει στο εξωτερικό χωρίς κανένα πρόβλημα».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy