Το πράσινο μήλο, τα δέκα τοστ, και η ζημιά που έκαναν στον Big Sofo: Τι έζησε και αποκαλύπτει ο Γ.Γιαννούλης (βίντεο)

Με αφορμή τα όσα άσχημα διάβαζε και άκουγε τον τελευταίο καιρό για το πολλά κιλά του Σοφοκλή Σχορτσανίτης, ξέσπασε στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής «Dueto» που κάνει μαζί με τον Σταύρο Κόλκα, ο Γιάννης Γιαννούλης.

Έχοντας υπάρξει στην ίδια ομάδα με τον Big Sofo αλά και στην Εθνική Ελλάδος, βίωσε από κοντά το πρόβλημά με του με το φαγητό, ενώ έκρινε υπεύθυνους για το ψυχολογικό πρόβλημα που του δημιουργήθηκε, τους προπονητές του και τον περίγυρό του.

«Έχει πρόβλημα από 15 χρονών. Από την πρώτη μέρα που έπαιξε, μέχρι και σήμερα όλοι τον κράζουν για χοντρό και άλλα πολλά για το βάρος του. Φαντάσου τι ψυχολογικά προβλήματα τι έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Αυτά που λένε ιστορίες με τον Σοφοκλή, είναι…. Να σου πω εγώ ιστορίες με τον Σοφοκλή με το φαγητό, δεν υπάρχει. Το θέμα ήταν τότε, όποιος πήγαινε προπονητής στον Ολυμπιακό, έλεγε, πρώτος μου στόχος είναι να αδυνατίσω τον Σοφοκλή παρά να πάρω το πρωτάθλημα, ή την Ευρωλίγκα. Όλοι βάζανε αυτό για στόχο, γιατί ξέρανε ότι αν πετύχαινε αυτό θα πηγαίνανε στα «ουράνια». Αλλά το κάνανε με λάθος τρόπο. Ο Σοφοκλής είναι 160 κιλά και τα ιδανικά του για να παίζει τέλεια είναι τα 140. Όλοι θέλανε όμως να τον φτάσουν 130. Ε δεν γίνεται αυτό» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Γιαννούλης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της Εθνικής Ομάδας, όπου ο Σοφοκλής, αναγκάστηκε να κάνει έκκληση βοηθείας στους συμπαίκτες του, για να του δώσουν να φάει κάτι.

«Είμαστε τώρα στην Εθνική Ομάδα, προετοιμασία στο βουνό στο Μέτσοβο, «καταπίνουμε» χιλιόμετρα, από το πρωί προπόνηση, τρέξιμο, πρέπει να τρώμε 6.000 με 6.500 θερμίδες την ημέρα.Φαντάζεσαι πόσα πιάτα φαί είναι αυτό. Και τον Σοφοκλή, το μεσημέρι τον δίνανε φαί, για να αντέξει το βράδυ στην προπόνηση, και το βράδυ τι του φέρνανε να φάει; Ένα πράσινο μήλο.

Και γυρνάει και του λέει ο Σοφοκλής… «Κόουτς, δεν μου αρέσει εμένα το πράσινο μήλο.Με ανατριχιάζει». Δεν μπορούσε δηλαδή να φάει ούτε και το μήλο.

Και 12 το  βράδυ χτυπάει το τηλέφωνο, είμαι στο δωμάτιο, λέω ναι. «Έλα ρε ψηλέ… Πεινάω ρε ψηλέ» Προσπάθησα να τον ηρεμήσω να του θυμίσω ότι είπαμε πρέπει να αδυνατίσουμε, δεν ήξερα τι να του πω, δεν ήθελα να τον νευριάσω κιόλας… «Έλα ρε Γιαννάρα πεινάω πεινάω» μου έλεγε, και του απάντησα πως δεν είχα τίποτα, γιατί όπως δεν ξέρεις μας αδειάζουν το μίνι μπαρ, και μου λέει πάρε μου κανά τοστάκι να φάω από το room service.

Είμαι με τον Παπαλουκά στο δωμάτιο, και του λέω άμα με αφήσει ο Θοδωρής θα σε πάρω, και μου λέει ο Θοδωρής «Τέσσερα». Εντάξει τον βλέπαμε έτρεμε, δεν μπορούσε να κοιμηθεί, γουργούριζε η κοιλιά του… Τέλος πάντων, τον παίρνω 4 τοστ εκεί πέρα, και τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω έλα από το δωμάτιο να τα πάρεις. Και μου απάντησε πως δεν μπορεί γιατί έχουν βάλει απέξω ρουφιάνο.. Τέλος πάντων, βγαίνω στο μπαλκόνι για να βάλει το χέρι του από το διπλανό μπαλκόνι που έμενε να τα πάρει. Την ώρα που βγαίνω, στο άλλο δωμάτιο, από την άλλη μεριά, βγαίνει και ο Τσαρτσαρής, και  έχει πάρει και εκείνον τηλέφωνο να του πάρει και άλλα τοστ (γέλια)»!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy