Το συγκινητικό μήνυμα του Βαρέλα σε Μαουρίσιο!

Το δικό του αντίο στον Μαουρίσιο, θέλησε να πει ο Βαρέλα. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες και κολλητοί φίλοι τα τελευταία τρία χρόνια που έπαιξαν παρέα στον ΠΑΟΚ. Μετά απ’ αυτό το διάστημα, ήρθε η ώρα να γίνουν αντίπαλοι μια και ο Μαουρίσιο θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πλέον.

Όμως αυτό δεν πτοεί τον Βαρέλα. Ο αμυντικός του «δικέφαλου» επέλεξε να στείλει μέσω social media το δικό του μήνυμα στον πρώην πλέον συμπαίκτη του, αλλά παντοτινό του φίλο. Ιδιαίτερα συγκινητικό και φορτισμένο, με τον στόπερ απ’ το Πράσινο Ακρωτήριο να μιλά στον «αδερφό» του! Λέγοντας πως θα είναι δύσκολα πλέον και θα του λείψει!

Διαβάστε το μήνυμα αποχαιρετισμού του Βαρέλα στον Μαουρίσιο:

«Είναι ώρα να πω κάτι, αισθάνομαι περίεργα μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση κι ακόμη το αισθάνομαι επειδή αυτά τα 3 χρόνια ήμασταν περισσότερο από φίλοι.

Ήμασταν οικογένεια, περνούσαμε όλη την ώρα παρέα στην ομάδα κι εκτός του κλαμπ οι οικογένειές μας αγαπήθηκαν. Δε θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, απλά να σου πω καλή τύχη στη νέα σου περιπέτεια.

Σε αγαπώ αδερφέ και άλλη μια φορά συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου. Θα μου λείψεις»!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy