Το τελευταίο του φιλικό δίνει ο ΠΑΟΚ με τον Βόλο

Τον Βόλο υποδέχεται σήμερα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ στις 19:30 παιχνίδι που θα αποτελέσει το τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος σε μια εβδομάδα. Το φιλικό θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» να θέλουν να εστιάσουν στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι δοκιμασία ετοιμότητας για τους παίκτες του και γι’ αυτό έχει ζητήσει να δοθεί μεγάλη σημασία στην τακτική και στις στατικές φάσεις

Στοίχημα για τον Ρουμάνο τεχνικό πλέον αποτελεί και η αμυντική λειτουργία, καθώς διαθέσιμοι στο κέντρο της άμυνας, τόσο για το φιλικό, όσο και για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα είναι οι Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης και Παναγιώτου.

Ο τραυματισμός του Νάσμπεργκ και η παραχώρηση του Μιχάι περιορίζουν τις επιλογές του Λουτσέσκου, ο οποίος καλείται να βρει την κατάλληλη φόρμουλα, περιμένοντας ενδεχομένως κάποια μεταγραφή το επόμενο διάστημα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy