Το… ξέσπασμα του ΠΑΟΚ για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας

Tην Τρίτη (1/12) η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ έστειλε κλήσεις για φυσική παρουσία στους εκπροσώπους της πολύκροτης υπόθεσης της φερόμενης ως πολυιδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ξάνθη, έπειτα από καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως είναι γνωστό, η υπόθεση είχε φτάσει μέχρι και το CAS, το οποίο αποφάσισε πως δεν είναι αρμόδιο να εξετάσει την υπόθεση και την έστειλε πίσω στην Επιτροπή Εφέσεων, με την διαφορά πως θα πρέπει να εξεταστεί επί της ουσίας. Από τότε πέρασαν πολλοί μήνες, ακολούθησαν πολλά… επεισόδια, ωστόσο, πλέον, όλα φαίνεται πως έχουν πάρει τον… δρόμο τους.

Η Επιτροπή κάλεσε τους εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων φορέων να δώσουν το «παρών» στην εκδίκαση της 9ης Δεκεμβρίου. Μάλιστα, οι κλήσεις προκάλεσαν το… ξέσπασμα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικά είναι όσα διαρρέονται από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Επιτέλους, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, θα δικαστεί επί της ουσίας αυτό το μύθευμα της ΕΕΑ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην διαρροή από την Τούμπα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy