Τον 15χρονο…νέο Τσιμίκα, πήρε ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό!

Αν νομίζετε πως οι… μεταγραφικές βόμβες αφορούν μόνο του «μεγάλους» των ομάδων, γελιέστε. Πλέον οι «μάχες» των συλλόγων για τα μεγάλα ταλέντα είναι συχνές, για να εξασφαλίσουν πως θα έχουν στα τμήματα υποδομής τους παίκτες με προοπτική, ταλέντο, που μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και γιατί όχι να φέρουν κι αρκετά χρήματα στα ταμεία…

Ο ΠΑΟΚ έκανε… κόλπο γκρόσο, παίρνοντας μέσα απ’ τα χέρια του Ολυμπιακού ένα εξαιρετικό ταλέντο 15 ετών! Ο λόγος για τον Γιώργο Χουρδάκη. Ο πιτσιρικάς θεωρείται απ’ τους κορυφαίους στην ηλικία του, αν όχι ο κορυφαίος. Μια διένεξη που είχε η πλευρά του με τους «ερυθρόλευκους», ήταν η ευκαιρία που έψαχνε ο «δικέφαλος» και την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο!

Η μητέρα του νεαρού που κατάγεται απ’ τη Θεσσαλονίκη έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση. Όπως και συνολικά η προσέγγιση του ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Γιώργου Χουρδάκη. Ο οποίος είχε το χαρακτηρισμό «νέος Τσιμίκας» στου Ρέντη, στοιχείο που καταδεικνύει το πόσο σημαντικό ταλέντο είναι.

Πλέον, ο Χουρδάκης θα ενταχθεί στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, προσπαθώντας εκεί να εξελιχθεί και να αποδείξει πως όλος αυτός ο ντόρος δεν έγινε για το τίποτα… Σε κάθε περίπτωση πάντως, ήταν μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία των «μαυρόασπρων», έστω και σε αυτά τα ηλικιακά κλιμάκια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy