Τον ρίχνουν κατηγορία (;) – Ο Αλαφούζος ζήτησε νέες περικοπές 2 εκατ. ευρώ

Ο Γιάννης Αλαφούζος έφυγε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τον Παναθηναϊκό και από τότε η ομάδα του τριφυλλιού βιώνει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη πιο «μαύρα» αφού ο παραιτημένος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ  ζητά νέες περικοπές 2 εκατομμυρίων ευρώ στο ρόστερ, όπως γράφει το SDNA,  προκειμένου το μπάτζετ να πέσει από τα πέντε στα τρία εκατομμύρια ευρώ μέχρι και το τέλος του μήνα.

Να υπενθυμίσουμε πως ήδη από τον Παναθηναϊκό έχουν αποχωρήσει οι Τσάβες και Κουτρουμπής, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Μολέδο, Χουλτ και Βιγιαφάνιες. Παράλληλα, άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε συζητήσεις για ενδεχόμενη πώληση και του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Παρ’ όλα αυτά, η συγκεκριμένη απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου σημαίνει πως πρέπει να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ.

Η συγκεκριμένη, εξέλιξη έχει φέρει στα όριά του τον προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, που θα κληθεί να καταστρώσει τα πλάνα του για το υπόλοιπο της σεζόν έχοντας στη διάθεσή του κατά βάση παιδιά από την Ακαδημία.