Τόσκα: «Απίστευτα φανατικοί οι Έλληνες»

Ο Αλίν Τόσκα μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για την πίεση του πρωταθλητισμού στον ΠΑΟΚ, για τους οπαδούς αλλά και για το πώς αισθάνεται!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρώτα από όλα να έχουμε υγεία το νέο έτος. Νιώθω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Οι Έλληνες έχουν οψιόν για να με αγοράσουν, έχουμε πολύ χρόνο για να δούμε τι θα γίνει, μετά και το τέλος του πρωταθλήματος».

Πως είναι η ζωή στη Θεσσαλονίκη;

«Είναι πολύ όμορφη πόλη. Ευχαριστώ τον Θεό που πηγαίνω σε όμορφες πόλεις. Έχω φίλους και σε πόλεις που δεν είναι τόσο ωραίες. Ήμουν στην Σεβίλλη, τώρα είμαι στη Θεσσαλονίκη, σε μέρη που μπορείς να κάνεις ωραία πράγματα. Η Ελλάδα είναι σαν ένας παράδεισος, οι άνθρωποι είναι καλοί και για αυτούς το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία».

Υπάρχει μεγάλη πίεση από τους οπαδούς;

«Οι Έλληνες είναι πολύ φανατικοί, περισσότερο από όλους όσους έχω συναντήσει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή, από το να παίζουν μπροστά σε φιλάθλους που δίνουν και τη ζωή τους. Όταν οι οπαδοί κλαίνε, είναι σαν να σου δίνουν φτερά και δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο στον κόσμο».

Συγκρίνοντας τον Μπεκάλι που είχε στην Στεάουα με τον Ιβάν Σαββίδη:

«Είναι φυσιολογικό να είσαι απαιτητικός. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό. Πάντα παίρνω το καλό κομμάτι, μαθαίνω και προσπαθώ να βάλω τον εαυτό μου στην ίδια θέση. Έχουν δίκιο, όπως έχουν και οι ποδοσφαιριστές και πρέπει να υπάρχει πάντα ένας τρόπος κατανόησης».

Πως αισθάνεσαι τα πάντα στην Ελλάδα;

«Υπάρχει μία ωραία πίεση όταν παλεύεις για το πρωτάθλημα. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θέλει να υπάρχει τέτοια κατάσταση, ακόμα και αν είναι δύσκολη. Σε κάνει να νιώθεις ότι δουλεύεις μόνο για να νικήσεις, σε κάνει πιο ισχυρό στην καθημερινή ζωή».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε ότι ακούει μόνο τη λέξη “Τίτλος”…

«Η πίεση αυτή με βοηθάει πολύ, με κάνει να νιώθω καλά. Εύχομαι σε όλη τη ζωή μου να παίζω σε μία ομάδα που παλεύει για τον τίτλο. Δεν το έδινα για τίποτα άλλο στο ποδόσφαιρο».

Οι σκέψεις για το Euro 2020;

«Είμαι πολύ αισιόδοξος. Δεν είναι ούτε δυσκολότερο, ούτε εύκολο. Πρέπει να δουλέψουμε, να είμαστε θετικοί και να αποδείξουμε ότι αξίζουμε και πάλι να επιστρέψουμε στο Euro. Είναι κάτι που το θέλει κάθε παίκτης και υπάρχει η πίεση που πρέπει να μας ωθήσει και να μας δώσει ενέργεια».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy