Τρεις ομάδες (τουλάχιστον) από το εξωτερικό παρακολουθούν τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη

Η ραγδαία εξέλιξη του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Ο 18χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ κλήθηκε χθες για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών για να καλύψει το κενό του Γιώργου Τζαβέλλα, αλλά έχει ήδη μπει στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού. Αυτό έρχεται σε συνέχεια των καλών εμφανίσεών του φέτος, έχοντας αγωνιστεί ως βασικός σε όλα τα ματς πρωταθλήματος και κερδίζοντας τον ανταγωνισμό με Κάργα και Νέσμπεργκ για την ενδεκάδα.

Ο νεαρός άσος, που είχε έρθει από τα Χανιά αρχικά ως επιτελικός μέσος, εν συνεχεία έπαιξε αμυντικό χαφ και την τελευταία τριετία καθιερώνεται ως στόπερ, έχει ήδη προσελκύσει ενδιαφέρον. Στο φιλικό του καλοκαιριού με τη Χρόνινχεν σκάουτ γερμανικής ομάδας είχε κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ για να μάθει την τιμή του και η απάντηση του Ζοσέ Μπότο ήταν…15 εκατ. ευρώ. Έκτοτε άλλες δύο ομάδες τουλάχιστον παρακολουθούν με έντονο ενδιαφέρον την περίπτωσή του και μάλιστα κάποιες είχαν στείλει και άνθρωπο στην Ελλάδα για να τον παρακολουθήσει δια ζώσης.

Ο ΠΑΟΚ θέλοντας να είναι «καλυμμένος» προχώρησε τον Αύγουστο στην επέκταση του συμβολαίου του Κουλιεράκη ως τον Δεκέμβριο του 2025 αναπροσαρμόζοντας και τους όρους του deal. Σημειώνεται πως στο συμβόλαιο αυτό δεν έχει οριστεί κάποια συγκεκριμένη ρήτρα, συνεπώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» ορίζει απόλυτα το μέλλον του πολύ ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που εξελίσσεται σε περιουσιακό στοιχείο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy