Τρελαμένος ο Σέρτζιο Ολιβέιρα με τον ΠΑΟΚ!

Μόλις δύο παιχνίδια έχει αγωνιστεί ο Oλιβέιρα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ήταν αρκετά προκειμένου ο Πορτογάλος να στάζει… μέλι για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τις πρώτες εντυπώσεις που σχημάτισε από την ομάδα και τους φίλους του Δικεφάλου και έχει πειστεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης διαθέτει όλο το «πακέτο» για να καλύψει τις φιλοδοξίες του.

Αναλυτικότερα, όπως γράφει το metrosport.gr επίσης, ενθουσιάστηκε από την υποδοχή που του έκαναν οι φίλοι της ομάδας όταν αντικατέστησε τον Σάκχοφ.

Μέσα σ’ όλα υπάρχει και μία βασική διαφορά σε σχέση με την Πόρτο. Ο 26χρονος μέσος έχει πάρει το μήνυμα ότι στον ΠΑΟΚ ο ρόλος του θα είναι άκρως πρωταγωνιστικός, καθώς άπαντες βλέπουν σ’ αυτόν ένα παίκτη υψηλού επιπέδου που μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικός στην προσπάθεια να πάει η ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ήδη, σε ανθρώπους που έχουν την ευκαιρία να συζητούν μαζί του, ο 26χρονος μέσος εκφράζεται με θετικό τρόπο για το ενδεχόμενο της παραμονής του στην Τούμπα και μετά το καλοκαίρι.

Σημαντικό κομμάτι στην υπόθεση του Ολιβέιρα θα παίξει τόσο η πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά όσο και αυτή της Πόρτο στην συνεχεία των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων.