Τρία κόλπα για να κάνεις το κουστούμι σου να μοιάζει… ακριβότερο!

Οι επαγγελματικές σου απαιτήσεις -και όχι μόνο- σε υποχρεώνουν να κυκλοφορείς πάντα και παντού κουστουμαρισμένος, ωστόσο δεν έχεις την πολυτέλεια να επενδύσεις σε πολλά ακριβά κοστούμια. 

Μην ανησυχείς, εδώ είμαστε εμείς για να σε βοηθήσουμε να κάνεις το φθηνό σου κοστούμι να μοιάζει με ακριβό και πρωτοκλασσάτο.

1. Άλλαξε κουμπιά τα κουμπιά.
Τα φθηνά κοστούμια έχουν συνήθως γυαλιστερά πλαστικά κουμπιά, τα οποία είναι σπάνε ή χάνονται εύκολα κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα έντονης ημέρας εργασίας. Αποφάσισε, λοιπόν, για να αποφύγεις τα ευτράπελα και να αναβαθμίσεις το παλιό σου σακάκι να τα αντικαταστήσεις με άλλα που είναι φτιαγμένα από κέρατο.

2. Προτίμησε μονοχρωματικό στυλ
Ακόμα και από το πιο φθηνό ύφασμα να είναι φτιαγμένο το κοστούμι σου αν επιλέξεις ακριβώς το ίδιο χρώμα πουκάμισο, θα το κάνεις να φανεί πιο ακριβό και εσύ πιο λεπτό και γοητευτικός μέσα σε αυτό.

3. Επένδυσε στα παπούτσια
Όσο φθηνό και να είναι το πουκάμισο ή το σακάκι σου, αναβάθμισε το στιλ σου με ένα καλό ζευγάρι παπούτσια. Και όταν λέμε καλό συνήθως, εννοούμε και ακριβό. Όμως αν αγοράσεις ένα ακριβό ζευγάρι σε ένα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει τέλεια με τα περισσότερα ρούχα σου μπορείς να τα φοράς μέχρι να λιώσουν. Έτσι, και στιλάτος θα είσαι και θα βγάλεις τα χρήματα που έδωσες σε χρόνο dt.