Τρόλαρε τον Μητσοτάκη με… Κόρφα, ο Τσακαλώτος!

Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, γνωστή. Ο λόγος για τον πρώην Υπουργό Οικονομικών και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος καυτηρίασε τους… πανηγυρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη για την έξοδο της χώρας μας από την ενισχυμένη εποπτεία.

Συγκεκριμένα, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: «Σαν σήμερα γεννιέται ο Τζον Κόρφας, ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό μας το κατόρθωμα, τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά.

Τι εννοείτε ότι εγώ δεν είχα καμία σχέση με αυτό; Εδώ ο Μητσοτάκης χθες πανηγύρισε με διάγγελμα για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία που οφείλεται σε όσα κάναμε εμείς πριν 4 χρόνια και ήταν συμφωνημένη από τότε. Μάλιστα τότε μας κατηγορούσε!

Τουλάχιστον εγώ, για την γέννηση του Κόρφα δεν είχα βγάλει κουβέντα.

«ΥΓ 1: Για να μην με πείτε κακό άνθρωπο, θα πω ένα μπράβο στην ΝΔ που κατάφεραν να μην εκτροχιάσουν (ακόμα) αυτο που εμείς δρομολογήσαμε.

ΥΓ 2: Είναι προφανές ότι αποκλείω το ενδεχόμενο το διάγγελμα να έγινε για να αποπροσανατολίσει από το… έλλασον θέμα των παρακολουθήσεων».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy