Τρολάρει τον Ολυμπιακό και στο instagram…ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

«Βόμβα» αποχώρησης από τη Basket League έριξε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω ανακοίνωσής της, ταράζοντας συθέμελα τα θελμέλια του ελληνικού μπάσκετ

Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να αγωνιστούν στο σημερινό ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στην Κύμη και μάλιστα δεν σκοπεύουν να συμμετάσχουν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος «έως ότου να επικρατήσει ξανά η νομιμότητα και όχι η τρομοκρατία και η ανομία που προσπαθεί να επιβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ανοχή των κρατικών φορέων», όπως αναφέρουν στην τοποθέτησή τους.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ζητά την παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού και των ιδιοκτητών του, καταλήγοντας με το σαφές «Ή εμείς ή αυτοί». O ΠΑΟ δεν έπαιξε κόντρα στην Κύμη, που πήρε το ματς στα χαρτιά και σώθηκε και με δεδομενο τον μησδενισμό του και την αφαιρεση βαθμών, ξεκiνά στα play offs κόντρα στον…Ολυμπιακό!

Αν δεν διακόψει το πρωτάθλημα-όπως λέγεται πλέον εδώ και ώρα- ο Βασιλειάδης, τα πλέι οφ ξεκινούν το Σαββατοκύριακο και ο Παναθηναϊκός ως 3ος θα συναντηθεί με τον 6ο Ολυμπιακό, με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες!ε:

Αυτλη η εξέλιξη έδωσε την έμπνευση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να ανεβάσει στο Instagram αυτό που βλέπετε: