Τσίπρας: «Άμεσα νομοθετική ρύθμιση για το γήπεδο του ΠΑΟΚ – Θα είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών»

Ïìéëßá ôïõ Ðñùèõðïõñãïý ÁëÝîç Ôóßðñá, óôçí ôåëåôÞ åãêáéíßùí ôçò 83çò ÄÅÈ, óôï Óõíåäñéáêü ÊÝíôñï "ÉùÜííçò Âåëëßäçò", óôçí Èåóóáëïíßêç ôï ÓÜââáôï 8 Óåðôåìâñßïõ 2018. (ÌÏÔÉÏÍÔÅÁÌ/ÂÁÓÉËÇÓ ÂÅÑÂÅÑÉÄÇÓ)

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι θα γίνει νομοθετική ρύθμιση και μάλιστα άμεσα, για να προχωρήσει το πρότζεκτ για το νέο γήπεδο, που σχεδιάζει να φτιάξει ο «δικέφαλος του Βορρά», επισημαίνοντας ότι οι Θεσσαλονικείς θα αποκτήσουν το «σπίτι» που αξίζουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Είμαι σε θέση να ανακοινώσω πως παραχωρούμε άμεσα, με νομοθετική ρύθμιση, που θα έρθει στη Βουλή τις επόμενες ημέρες, τον χώρο του στρατοπέδου στην Άνω Τούμπα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που αξίζει τόσο στην ιστορία του συλλόγου όσο και στην πόλη.

Όλα αυτά όμως θα γίνουν μετά και από τις επαφές των αξιωματούχων της κυβέρνησης με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και το πιο σημαντικό με όλα αυτά που έχουμε δει και τις πολλές υποσχέσεις, είναι να γίνουν πράξεις και να μην μείνουν στα λόγια».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy