Βαλάντης-Βασίλης Σαλέας: Μία κορυφαία μουσική συνάντηση με φιλανθρωπικό «άρωμα» και το όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Ακούγοντας τον ήχο από το κλαρίνο του σπουδαίου σολίστ Βασίλη Σαλέα, και τη συγκλονιστική ερμηνεία του Βαλάντη, στο «Απορώ», δεν μπορείς να μην ανατριχιάσεις!

Μία σπουδαία μουσική συνάντηση επί σκηνής, που κορυφώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όπου οι δύο καλλιτέχνες, έδωσαν το δυναμικό παρών τους, σε μία φιλανθρωπική βραδιά που έγινε σε κέντρο των Αθηνών, με σκοπό τη στήριξη ενός συνανθρώπου μας. Ο Βαλάντης, που έχει αποδείξει πόσο ευαισθητοποιημένος είναι σε τέτοιου είδους θέματα, στηρίζοντας χωρίς δεύτερη σκέψη, με όποιο τρόπο μπορεί, θέλησε με τη φωνή του… να βοηθήσει τον σημαντικό αυτό σκοπό. Φανερά συγκινημένος από τη συνάντησή του με τον Βασίλη Σαλέα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, τα έντονα συναισθήματά του.

«Άλλο ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα…! Να με συνοδεύσει με τη μαγική ερμηνεία του στο κλαρίνο ο μέγιστος Βασίλης Σαλέας σε ένα τραγούδι αγαπημένο που τη μουσική την έχει γράψει ο Β.Σαλέας και στίχους ο υπέρτατος Γιάννης Πάριος… «Απορώ»….», έγραψε χαρακτηριστικά ο ερμηνευτής, που αυτή την περίοδο κάνει ένα επιτυχημένο winter live tour ανά την Ελλάδα, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι «Απωθημένα», που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο!

Άλλο ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα…! Να με συνοδεύσει με τη μαγική ερμηνεία του στο κλαρίνο ο μέγιστος Βασίλης Σαλέας σε ένα τραγούδι αγαπημένο που τη μουσική την έχει γράψει ο Β.Σαλέας και στίχους ο υπέρτατος Γιάννης Πάριος… «Απορώ»….!❤️🎙

Gepostet von Valadis / Βαλάντης am Donnerstag, 14. März 2019

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy