Βαριές καμπάνες σε ΠΑΟΚ και ΠΑΟ… για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου!

Βαριές ήταν οι «καμπάνες» που έπεσαν σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό από την ΕΠΟ για τα εκτεταμένα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο «Δικέφαλος του Βορρά» και με δύο οι «πράσινοι».

Τις ποινές των δύο φιναλίστ του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρήσει με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τον ΠΑΟΚ και πρόστιμο 75.000 ευρώ, ενώ με δύο αγωνιστικές και χρηματική ποινή 64.167 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός χρηματική ποινή συνολικού ύψους 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. χρηματική ποινή συνολικού ύψους 75.000 ευρώ και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Απαλλάσσει τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy