Βαρύ πένθος για την Αποστολία Ζώη

Η Αποστολία Ζώη πριν λίγες ώρες ανήρτησε στο Instagram μία φωτογραφία του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σαββατοκύριακο και τον αποχαιρέτησε και δημοσίως με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

«Καλό σου παράδεισο μπαμπούλη μου,

14 μήνες πάλεψες με αξιοπρέπεια, με μια αρρώστια που δεν έχει αξιοπρέπεια. Πρότυπο δύναμης για μένα μέχρι την τελευταία σου πνοή.. Είχες στόχο στη ζωή σου να μας μεγαλώσεις χωρίς να μας λείψει τίποτα ..

Και δεν μας έλλειψε τίποτα μπαμπά μου. Θελω να σε θυμάμαι να κατακτάς τις κορυφες, ατρόμητος να τραβάς μπροστά και να σ’ακολουθώ διψωντας να μάθω όλες σου τις γνώσεις για τη φύση που τόσο αγαπούσες. Πόσα μου δίδαξες..  Τόσες ικανότητες και τόσες συμβουλές.. Όλα τα κρατάω μέσα μου πολύτιμα εφόδια.. Με έκανες δυνατή. Να επιβιωνω στα πιο δύσκολα.Σαν να με προετοίμαζες γι’αυτό που έρχεται. Που να ‘ξερα τι μας περιμένει.. Σ’ευχαριστω που με έκανες καλύτερο άνθρωπο.. Σ’ευχαριστώ που δεν με εκρινες ποτέ. Μόνο δύναμη μου έδινες και με παρότρυνες για την ευτυχία μου και την εξέλιξη μου.. Σ’ευχαριστω που ήσουν εσύ ο μπαμπάς μου και μου χάρισες αγάπη απλόχερα.. Ότι έκανα το έκανα για σένα και έτσι θα συνεχίσω. Σ’αφηνω στα χέρια της μανούλας που τόσο σε είχε ανάγκη για να σε πάρει από εμας τόσο νωρίς.. Θα εισαι παντα εδω για μενα γιατι κυλάει μέσα μου το DNA σου.Ειμαι ΕΣΥ μπαμπουλη μου και είμαι περήφανη. Είσαι ο ήρωας μου.. Όσοι από εσάς εκεί έξω δίνετε την προσωπική σας μάχη να ξέρετε σας θαυμάζω..

Σας καταλαβαίνω.. Σας συμπονώ.. Κάνω την προσευχή μου για εσάς να πάνε όλα καλά.. Σε κανέναν δεν αξίζει να ταλαιπωρείται..»