Βαρύς ο πέλεκυς στον Παναθηναϊκό λόγω Βέμερ

 

Η προσφυγή του Γερμανού κατά του Παναθηναϊκού είχε εκδικαστεί την προηγούμενη Τετάρτη και αναμενόταν η απόφαση. Αυτό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας, με το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να δικαιώνει τον παίκτη με μία υποσημείωση.

Αυτή είναι πως απορρίπτει το αίτημα για ενεργοποίηση της ποινής. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως για να ενεργοποιηθεί η ποινή θα πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο και άρα οι δύο πλευρές θα έχουν χρόνο για να συζητήσουν εκ νέου προκειμένου να βρεθεί λύση. Η πλευρά του Γερμανού είχε ζητήσει άμεση ενεργοποίηση της ποινής ωστόσο τελικώς αυτό το αίτημα δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy