Βασίλης Δήμας: Η αποθεωτική έξοδος το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη- Όλα όσα βίωσε (εικόνες +βίντεο)

Την απόλυτη φιλοξενία και την αγάπη των Θεσσαλονικιών βίωσε για ένα ακόμη βράδυ, ο Βασίλης Δήμας. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που κάθε Πέμπτη δίνει ένα μοναδικό μουσικό show στο «Χρώμα bar», βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Τετάρτης, για να απολαύσει στο έπακρον, τη φιλοξενία των επιχειρηματιών του hot spot της πόλης, που θέλοντας να τον ευχαριστήσουν για την επιτυχημένη συνεργασία που έχουν, τον πήγαν στα καλύτερα.

Έτσι οι Ζαχαρίας Ζίφκος, ο Αργύρης Τσιγκόπουλος, ο Βαγγέλης Κoυτσιαμάνης αλλά και ο Γιάννης Καραχρήστος, είχαν ετοιμάσει για τον Βασίλη Δήμα, πολλές εκπλήξεις. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με φαγητό στο εστιατόριο «Παντζάρι» στον Εύοσμο, όπου τους περιποιήθηκε ο ιδιοκτήτης Σάββας Δανδούμης, ακολούθησε ένα χαλαρό ποτάκι στο «Maya» στην Τούμπα, ενώ το θριαμβευτικό φινάλε έγινε στις «Μούσες», όπου η Κρυσταλλία Βαρβαρίδου, θέλοντας να τιμήσει τον Βασίλη Δήμα, του έδωσε το μικρόφωνο, όπου ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του, «Ραγίζει η καρδιά μου», «Ο βασιλιάς του Κόσμου», αλλά και το «Που να τα πω», αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Πριν το αποψινό μας "Χρώμα", κάναμε μία στάση διασκέδασης στις "Μούσες"

Βράδυ Τετάρτης και η έξοδός μου στην όμορφη Θεσσαλονίκη, με τους επιχειρηματίες και φίλους του "Xρώμα bar", ήταν μοναδική…

Gepostet von Vasilis Dimas am Donnerstag, 15. November 2018