Βασίλης Δήμας-Κωνσταντίνος Νάζης: Σε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο «Spa Prive» στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

Το ησυχαστήριο χαλάρωσης του κόσμου στη Θεσσαλονίκη, που έχει γίνει και το στέκι των επωνύμων, επισκέφτηκαν πρόσφατα ο Βασίλης Δήμας και ο Κωνσταντίνος Νάζης!

Ο Βασίλης Δήμας, που κάθε Πέμπτη εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο «Χρώμα bar» στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν το live του, θέλοντας να ηρεμήσει και να αναζωογονηθεί για να τα δώσει όλα στη συνέχεια επί σκηνής, απήλαυσε ένα μασάζ, που όπως τον άκουσαν να εξομολογείται στον ιδιοκτήτη του Spa Prive,  Κώστα Καραγιαννίδη, θα το θυμάται για πολύ καιρό, αφού είχε χρόνια να κάνει!

Αντίστοιχα ενθουσιασμένος με την spa prive σουίτα (με τζακούζι, χαμάμ και σάουνα), έμεινε και ο Κωνσταντίνος Νάζης, που επίσης εμφανίζεται αυτή την περίοδο στο «Bedroom» στη συμπρωτεύουσα, ο οποίος δεν χόρταινε να βγάζει φωτογραφίες, εκστασιασμένος από τον ανακαινισμένο χώρο με τις απίστευτες ταπετσαρίες με «άρωμα» Αρχαίας Ελλάδας!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy