Βάζουν άρον-άρον 4 νέους παίκτες για να σώσουν το Survivor 2 (βίντεο)

 

Τα φετινά νούμερα τηλεθέασης του Survivor δεν είναι τα αναμενόμενα και δεν συγκρίνονται με α περσινά… που «χτυπούσαν» κόκκινο. Η επιλογή των φετινών παικτών δεν αποδείχτηκε και η καλύτερη, αφού μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, ούτε από τους «Διάσημους» αλλά ούτε και από τους «Μαχητές». Στο περσινό ριάλιτι επιβίωσης, πολλοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό, ενώ φέτος δεν έχουμε Αγγελόπουλο, Βασάλο, Βαλαβάνη, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και άλλους.

Τις τελευταίες μέρες στην εταιρία της τουρκικής παραγωγής τα meeting δίνουν και παίρνουν για το πώς θα σώσουν το ριάλιτι επιβίωσης. Αν και πριν από λίγο καιρό είχαν βάλει δύο παίκτες, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που ναι έκανε δουλίτσα και απασχόλησε το τηλεοπτικό κοινό, και τη Ζωή για τους «Μαχητές», η τονωτική αυτή ένεση δεν αποδείχτηκε αρκετή. Έτσι ήρθε η ώρα να βάλουν άλλους 4, μπας και «τσιμπήσουν» νούμερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη και της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» στην ομάδα των Διασήμων μπαίνουν… ο Ιβάν Σβιτάιλο και η Νικολέττα Καρρά και στων Μαχητών, ο Πάνος Μανάρας και η Κωνσταντίνα Βαλσάμη.