Βιεϊρίνια στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Μου χαρίσατε μαγικές στιγμές»

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ / ÖÉÅÓÔÁ ÔÏÕ ÐÁÏÊ ÃÉÁ ÔÇÍ ÊÁÔÁÊÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του δικέφαλου του Βορρά σχολίασε μέσω Instagram τις στιγμές που έζησε πριν και κατά τη διάρκεια της φιέστας και έδωσε υπόσχεση για ανάλογη συνέχεια, ενώ ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη και όλους όσοι δουλεύουν μαζί του καθημερινα.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:
«Σε κάθε ματς λάμβανα μηνύματα θαυμασμού και με ευχαριστούσατε για τις στιγμές απόλαυσης που σας χάριζα, εχθές σας απόλαυσα Εγω και ΕΣΕΙΣ μου χαρίσατε μαγικες στιγμές!

Απο το πρώτο λεπτό του αγώνα άκουγα να φωνάζετε ρυθμικά το όνομα μου και παιδια αυτο με έκανε να ανατριχιάσω, δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ την στιγμή που μπήκα στον αγώνα!

Χάρη σε σας ήμουν εκει μεσα στο χορτάρι, χάρη στην αγάπη σας!!! Δυστυχώς για μένα όμως το πρωτάθλημα και οι αγώνες του κυπέλλου λειτουργικά τελείωσαν, όμως παιδια θα είμαι εκει με το μυαλό μου και κυρίως με την καρδιά μου !

Είστε όλοι υπέροχοι συνεχίστε ετσι … Πρωταθλητές Ελλάδος 2018-2019 και συνεχίζουμε, πάντα δίπλα δίπλα, πάντα μαζι! Μια οικογένεια όπως εμείς ξέρουμε!

Κλείνοντας θελω να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββιδη, τους συμπαίκτες μου τον προπονητή μου και όλο το τεχνικό team, τους φυσιοθεραπευτές και γιατρους,τους φροντιστές και όλους όσους δουλεύουν καθημερινά μαζι μας !!!

Εμείς μαζι για μια ζωή!!! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ».

Δείτε τη δημοσίευση: