Βιεϊρίνια: «Το πιο δύσκολο ματς μέχρι το επόμενο…»

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, δεν είναι διατεθειμένοι να χαλαρώσουν, μέχρι να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές σύμφωνα με τις δηλώσεις του «κάπταιν» του Δικεφάλου του Βορρά, μετά τη λήξη του ματς με τον Παναθηναϊκό που επισήμανε πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα.

«Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι αυτό, μέχρι το επόμενο… Σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο ματς, κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα. Πήραμε τη νίκη κι αλλάξαμε και την εικόνα μας, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα αν θα έρθει, θα είναι του ΠΑΟΚ συνολικά. Δουλεύουμε όλοι μαζί. Έχουμε μία φανταστική ομάδα, με φανταστικούς παίκτες και φανταστική οργάνωση. Αν το κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα, θα το κατακτήσουμε όλοι μαζί».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ο τίτλος πλησιάζει, ο Βιεϊρίνια θέλησε να παραμείνει προσγειωμένος:
«Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ποτέ… άνετος. Έχουμε δύσκολους αντιπάλους, αλλά έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπουμε εμείς τα ματς, αλλά και το πως τα βλέπουν οι αντίπαλοι μας. Φέτος είμαστε καλά. Έχουμε κερδίσει όλα τα ντέρμπι με τους ξένους διαιτητές κι έχουμε και τις ισοπαλίες, αυτό λέει πολλά. Θα είναι πολύ σημαντικό αν τελειώσουμε πρώτοι με τον τρόπο που πάμε μέχρι τώρα. Η ιστορία θα μείνει στα βιβλία. Εμείς αυτό που θέλουμε, είναι το πρωτάθλημα. Δεν σκεφτόμαστε τα ρεκόρ, πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως θα είναι κι αυτό με τον Ατρόμητο».

Αναφορικά με τα ματς που απομένουν ο αρχηγός του ΠΑΟΚ απάντησε:

«Δεν έχει γίνει συγκεκριμένη συζήτηση. Είμαστε όλοι σοβαροί. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι έτσι σκεφτόμαστε. Δεν θα χαλαρώσουμε, μέχρι να δούμε το πρωτάθλημα στα χέρια μας. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο. Ξέρουμε ότι έχουμε και τον στόχο του Κυπέλλου, αλλά το πιο σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε παιχνίδι προς παιχνίδι. Δεν είναι σίγουρα εύκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες. Θέλει σωματική και ψυχολογική ξεκούραση».