Βιερίνια: «Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα…» (video)

Στην εκπομπή Total Football του OPEN TV μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ, ο οποίος στάθηκε σε όλα όσα έγιναν στο περσινό πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια, παραχώρησε συνέντευξη στο OPEN TV και στο Ντέμη Νικολαΐδη, όπου αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν την περσινή χρονιά.

Ολόκληρη του η συνέντευξη θα προβληθεί το βράδυ στις 11 και στην εν λόγω εκπομπή, ωστόσο παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια… γεύση από όσα ανέφερε.

Μεταξύ άλλων είπε: «Δεν λέω ότι στην ΑΕΚ είναι κλέφτες. Αυτό που είπα είναι ότι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Δεν είπα ότι η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός… Μετά ο καθένας πήγε εκεί που ήθελε… Ξέρεις πως είναι η ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον κόσμο και τον φανατισμό. Να σου πω την αλήθεια, ξεφύγαμε όλοι. Αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που κέρδισε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις από κάποιους παίκτες, δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις από κάποιους ανθρώπους από την ΑΕΚ ότι φοβήθηκαν για τη ζωή τους».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy