Βίντεο από την βράβευση του Γιάννη από την ΕΚΑΣΘ

 

 

Προσωπικότητες, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, κριτές και, φυσικά, τα παιδιά, οι μαθητές που έχουν αριστεύσει στο σχολείο και, ταυτόχρονα, διαπρέπουν στους αγωνιστικούς χώρους, παρέλασαν από το αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η κοπή πίτας της Ενωσης έγινε αφορμή και φέτος για να θυμηθούμε μοναδικές στιγμές της χρονιάς που πέρασε και κανείς δεν μπορεί να διαγράψει από την μπασκετική μνήμη.

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, κ. Σάββας Λόρτος, στην ομιλία του, ανέφερε μεταξύ άλλων για τις καινοτομίες που συνοδεύουν από πέρσι την Ενωση και στάθηκε στα παιδιά που παράγουν μπάσκετ, εντυπωσιάζουν με τις μαθητικές του ικανότητες και δεν ξέχασε εκείνους έφυγαν το 2017 κι άφησαν βαριά κληρονομιά στους νεότερους. Αναφέρθηκε ακόμη στα υψηλά ιδανικά που εκφράζονται από την αθλητική ηθική της Ένωσης και τη στήριξη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Η Εθνική Ομάδα νέων- ανδρών και η Εθνική των γυναικών τιμήθηκαν για τις επιτυχίες σε αντίστοιχα Ευρωμπάσκετ.

Ο Παναθλητικός και η Χαλκηδόνα τιμήθηκαν για την άνοδο στη Β΄Εθνική.

Η παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ κατέκτησε πέρσι το πανελλήνιο πρωτάθλημα και ήταν εκεί για να τιμηθεί και να λάβει την αντίστοιχη βράβευση.

Ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης βραβεύτηκε για την πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό.
Επίσης, ο προπονητής Κώστας Πιλαφίδης, ο παράγοντας Δημήτρης Αντωνιάδης (ΠΣ Ευκαρπίας), ο κριτής Γιώργος Τσακίρης κι ο διαιτητής Αστέριος Γκούμας, έλαβαν τιμητικές διακρίσεις.
Το ίδιο η Μαργαρίτα Καστανιώτου, αθλήτρια, προπονήτρια και κριτής καθώς και ο Θανάσης Πολυμένης επί σειρά ετών ενεργό στέλεχος στα αναπτυξιακά προγράμματα της ΕΚΑΣΑΘ και της ΕΟΚ.

Τιμή για τον δημοσιογράφο Άρι Νικολάκη, για την μεγάλη του πορεία στο δημοσιογραφικό χώρο και ειδικά στον αθλητισμό, τιμή και για τον Στάθη Αμυγδαλά (προπονητή) και την ομάδα του, τις κορασίδες του Αχιλλέα Τριανδρίας, στους οποίους ανήκει το κύπελλο ήθους.

Σημείο αναφοράς η τιμή στον Βασίλη Βουρτζούμη, πρόσωπο που περικλείει τα χαρακτηριστικά του παράγοντα-παράδειγμα στο χώρο του μπάσκετ.

Τέλος, τιμήθηκε ο Γιάννης Γιαννούλης, ετών 42 που εξακολουθεί να αγωνίζεται, το ίδιο κι ο Κώστας Πεχλιβάνης(ΠΚ Νεάπολης).

Ο πρώτος πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Αγης Κυνηγόπουλος, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, ο πρόεδρος των Βετεράνων της Θεσσαλονίκης Πάρης Πετράς, ο Σούλης Μαρκόπουλος κι ο Παρασκευάς Μουρατίδης, ήταν εκεί. Επίσης, ο Κώστας Παπανικολάου, μέλος της ΕΟΚ, ο Νίκος Δουβής κι ο Σωτήρης Σακελλαρίου, ο Αγγελος Μιχόπουλος κι ο Βασίλης Οικονομίδης, ο Νίκος Ζεϊμπέκης κι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, κι αυτοί συμμετείχαν στην εκδήλωση της πίτας και έκαναν βραβεύσεις.

Ακόμη, στο αμφιθέατρο του Μακεδονίας, βρέθηκαν, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, μέλος της επιτροπής αναπτυξιακού, εκπρόσωποι των κριτών και του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Λυσσαρίδης κι ο Στέφανος Χατζηνικολάκης.

Το φλουρί έτυχε στον αντιπρόεδρο της ΕΟΚ, Αριστείδη Γολέμη και ο Εύριπος ήταν ο τυχερός μιας μπαλιέρας αξίας 450 ευρώ.

Τέλος, κοντά στην ΕΚΑΣΘ βρέθηκαν από την Περιφέρεια ο κ. Ανατολίτης, από το δήμο Θεσσαλονίκης ο κ. Μπαρμπουνάκης, η κα Γιαννακίδου, ο κ. Κοκκόρης, η κα Ευθυμίου, ο κ. Διωνάς (πρόεδρος των ΕΑΚ της Θεσσαλονίκης), πρώην στελέχη της ΕΚΑΣΘ (Παπανέστωρος, Ζηκόπουλος, Κομνηνός), ο αντιδήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Γιώργος Παρισσόπουλος, ο Γιάννης Βασιλειάδης (KYANA, χορηγός της ΕΚΑΣΘ)

Πηγή:ekasth.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy