Βοήθεια ύψους 500.000 ευρώ από Ιβάν στο ΑΧΕΠΑ!

Πολύ μεγάλη είναι η βοήθεια που αποφάσισε ο Ιβάν Σαββίδης για την κλινική ΩΡΛ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ…

μέσω του «Ιδρύματος Σαββίδη», αφού αρχικά πλήρωσε 250.000 ευρώ για να έρθουν τα τελειότερα μηχανήματα στην κλινική ΩΡΛ, μετά από συζήτηση με τον διευθυντή της Κλινικής κ. Κωνσταντινίδη, γιο Πόντιων γονέων που γεννήθηκε στη Γερμανία και ήρθε στην πατρίδα για να βοηθήσει την κοινωνία, ενώ σύντομα όλα τα μηχανήματα θα βρίσκονται στην Κλινική.

Θα γίνει η τελειότερη Κλινική ΩΡΛ στην Ευρώπη με αυτά τα μηχανήματα, ενώ η αμέσως επόμενη κίνησή του είναι η χρηματοδότηση της αποκατάστασης των κτιριακών ζημιών, που έχουν παρατηρηθεί στο κτίριο της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ και το συνολικό ποσό χορηγίας στο Νοσοκομείο θα φτάσει τις 500.000 ευρώ.

«Ευεργέτης» της κλινικής ΩΡΛ θα γίνει ο Σαββίδης με αυτές τις χρηματοδοτήσεις, ενώ το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι ο πρόεδρος του ΑΧΕΠΑ κ. Τάσος Σπανός, ενεργώντας με απόλυτη τιμιότητα και ειλικρίνεια, είπε ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση χρήματα, αλλά χορηγούς να κάνουν δωρεές μηχανημάτων, προκειμένου να αλλάξει το σκηνικό με την παροχή υπηρεσιών στον κόσμο, φυσικά προς το καλύτερο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy