«Βολές» του Λέο Μάτος κατά του Άρη

Ο μπακ του ΠΑΟΚ τα έβαλε με τους «κιτρινόμαυρους», τονίζοντας ότι έκαναν διακοπές στο ντέρμπι (1-1), διότι δεν μπορούν να… ακολουθήσουν τον τρόπο παιχνιδιού του «δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο PAOK TV

Για το ότι έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα, αλλά μέτρησε ένα γκολ: «Έβαλα δύο γκολ, μέτρησαν το ένα αλλά δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ το δεύτερο».

Για τις πολλές διακοπές στον αγώνα: «Αυτή η ομάδα συνηθίζεται να διακόπτει το παιχνίδι γιατί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο δικό μας παιχνίδι. Δεν θα κάτσουμε να μείνουμε σε αυτό δεν θα βρούμε δικαιολογίες το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό αλλά είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση των συμπαικτών μου γιατί προσπαθήσαμε. Έχουμε σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας με την ΑΕΚ και θα επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για το αν θα στοιχίσει η απώλεια αυτών των δύο βαθμών: «Έχουμε χρόνο και ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όλοι θέλαμε να πάρουμε και αυτούς τους δύο βαθμούς αλλά δεν θα μείνουμε σε αυτό, θα κοιτάξουμε μπροστά να κοιτάξουμε πως μπορούμε να βελτιωθούμε».