Βραβείο OSCAR για τον «άρχων των δαχτυλιδιών» του NBA Κόμπι Μπράιαντ (βίντεο)

Μετά τα πέντε δαχτυλίδα του ΝΒΑ ο θρυλικός Κόμπι Μπράιαντ κατάφερε να πάρει και ένα Όσκαρ! Μπορεί να μην παίζει πια αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Ο Κόμπι Μπράιαντ που έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, έχει πλέον στο παλμαρέ του και ένα βραβείο Όσκαρ.

Ο πολύτιμο αγαλματίδιο έφτασε στα χέρια του για την ταινία μικρού μήκους «Dear Basketball».

Μάλιστα, ο Μπράιαντ… νίκησε ταινίες όπως «Lou», «Garden Party», «Negative Space» και «Revolting Rhymes».

«Ως παίκτες του μπάσκετ υποτίθεται ότι θα πρέπει να σκάμε και να ντιμπλάρουμε. Ωστόσο, είμαι πολύ χαρούμενος που κάνουμε κάτι παραπάνω απ’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Κόμπι.

«Πάντα μου έλεγαν ότι οι παίκτες του μπάσκετ ξέρουν μόνο να παίζουν μπάσκετ. Μην σκέφτεσαι τα οικονομικά, τις μπίζνες. Τι θες να κάνεις όταν αποσυρθείς; Λοιπόν, εγώ θέλω να λέω ιστορίες. Θέλω να τα βλέπουν οι άνθρωποι και να λένε ότι μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από το να ντριμπλάρω και να σουτάρω.Αυτά που ετοιμάζω έχουν επίκεντρο τον αθλητισμό. Πώς παίρνουν τον αθλητισμό και λέμε όμορφες ιστορίες, που συνδέονται με την ανθρώπινη φύση; Αν κοιτάξεις σαν σύνολο τον αθλητισμό, ενώνει τον κόσμο παντού σε παγκόσμια κλίμακα. Όπως η μουσική. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει αυτά τα δύο, είναι ότι ο αθλητισμός είναι κάτι που οι άνθρωποι κάνουν μαζί».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy