Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Η αστυνομία ζητάει τη μετάθεση του αγώνα

Οι δύο ομάδες είναι τους τελευταίους μήνες συνεχώς στο προσκήνιο μετά την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Θυμίζουμε ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει εισηγηθεί τον αποκλεισμό της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα. Λίγες ημέρες αργότερα η ποινή του υποβιβασμού άλλαξε με τροπολογία που πέρασε στη Βουλή.

Παρά την αλλαγή της ποινής η εισήγηση της ΕΕΑ έπρεπε να εξεταστεί από το πειθαρχικό όργανο της Σουπερ Λιγκα. Τις τελευταίες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ θα επεδίωκε την αναβολή της εκδίκασης. Σε αυτό το πλαίσιο είχε προσφύγει στο Διοικητικό Δικαστήριο ζητώντας να ακυρωθεί το πόρισμα της ΕΕΑ ως αστήρικτο. Τελικά το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας αποφάσισε αναβολή και θα περιμένει το Διοικητικό Εφετείο Αθηνων.

Πλέον η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς ποινές. Μάλιστα οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες σε δύο εβδομάδες για την τελευταία αγωνιστική της Super League. Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport, η τοπική αστυνομική διεύθυνση της Ξανθης θα ζητήσει τη μετάθεση του αγώνα της ακριτικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 1η Μαρτίου. Θα επικαλεστεί τις εορταστικές εκδηλώσεις για το καρναβάλι και την αδυναμία να καλύψει παράλληλα και τις ανάγκες του αγώνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy