Ξανθοπούλου: «Εύχομαι ένα νέο έτος με περισσότερα χαμόγελα!»

Τον δικό της απολογισμό για την μέχρι πορεία του τμήματος βόλεϊ γυναικών, στέλνοντας παράλληλα τις δικές της ευχές, έκανε με την έναρξη του 2022 η Μαρτίνα Ξανθοπούλου, μέσω της επίσημης σελίδας του ΠΑΟΚ.

Η λίμπερο του «Δικεφάλου του Βορρά», μίλησε στο acpaok.gr για την παρουσία της ομάδας της στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα προς τον κόσμο.

Η Μαρτίνα Ξανθοπούλου αρχικά σημείωσε:

«Πιστεύω πως η ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους, τους οποίους έθεσε από την αρχή της χρονιάς. Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός ήταν κάτι που μας στεναχώρησε, όμως βρίσκομε σιγά σιγά τα πατήματα μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ, όμως από εδώ και πέρα οι απαιτήσεις αυξάνονται. Πιστεύω στην ομάδα μου, και είμαι σίγουρη ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Ενώ κατέληξε στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα προς τον κόσμο;

«Σίγουρα οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες για όλους, και χρειάζεται υπομονή για να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις συνθήκες. Παρόλα αυτά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο, καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη, και ένα νέο έτος με περισσότερα χαμόγελα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy