Ξεκάθαρος για τους στόχους του ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ

Μετά από καιρό ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκανε καλή εμφάνιση. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είχε την εξαιρετική ασίστ για το γκολ του Τζόλη. Όπως τόνισε μετά το ματς, πάντως, θα έπρεπε η ομάδα του να τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι να μπει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League και να κατακτήσει το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:

Για τη θέση που αγωνίστηκε: «Για μένα είναι το ίδιο, ήξερα πως το παιχνίδι θα είναι με εμάς να έχουμε την μπάλα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να βοηθώ από όποια θέση γίνεται. Χάρηκα την ασίστ, αλλά γι’ αυτό είμαι εδώ. Είτε για ασίστ είτε για γκολ. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το γκολ με τις ευκαιρίες που χάσαμε».

Για τον Τζόλη και τους υπόλοιπους νεαρούς: «Βοηθάμε τους νέους όπως μπορούμε επειδή έχουμε την εμπειρία. Είναι καλά παιδιά, θέλουν να μάθουν, πήγαν στην Εθνική, είναι καλό για τον ΠΑΟΚ. Χαιρόμαστε γιατί είναι καλά παιδιά. Αυτή η μίξη αποφέρει καρπούς και νομίζω θα συνεχίσει να το κάνει».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Έχουμε τους ίδιους στόχους. Θέλουμε να φτάσουμε στο Champions League και να νικήσουμε στο Πρωτάθλημα. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορείς να νικάς κάθε χρόνο, καμιά φορά κάνεις ένα βήμα πίσω για να πας τρία μπροστά».

Για την Μπενφίκα: «Είναι ένα παιχνίδι. Καλός αντίπαλος, δεν τους έχω δει φέτος. Έχουμε την ευκαιρία μας, είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα. Όλα είναι πιθανά αν μείνουμε ενωμένοι».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy