Ξεκίνησαν τα έργα στην έδρα του ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να κάνουν αρκετές αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν. Μία απ’ αυτές αφορά και τον αγωνιστικό χώρο! Όπως έκριναν οι Θεσσαλονικείς, η κατάστασή του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Κι επειδή το διάστημα… ξεκούρασης του χόρτου δε θα είναι μεγάλο έτσι όπως πήγε η προηγούμενη σεζόν, πάρθηκε η απόφαση αλλαγής του χλοοτάπητα!

Με σκοπό να είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα, για να μπορεί ν ομάδα να ευνοείται και να μην επηρεάζεται το επίπεδο του ποδοσφαίρου που θέλει να αποδώσει. Γι’ αυτό και με το ξεκίνημα της νέας σεζόν, θα υπάρχει και νέος αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα έχουν ήδη ξεκινήσει. Θα τοποθετηθούν τμηματικά τα κομμάτια του νέου αγωνιστικού χώρου και εν συνεχεία θα προσεχθεί για να «δέσει» σωστά. Πάντως δε θα υπάρξει πρόβλημα, όλα θα είναι έτοιμα με το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy