Ξέσπασε ο Λέο Ζαμπά για τα επικριτικά σχόλια και αποκάλυψε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό

Ο Λέο Ζαμπά δίνει μάχη για να επιστρέψει στη δράση. Ο νεαρός εξτρέμ του ΠΑΟΚ έβγαλε πρόβλημα στη σημερινή προπόνηση και ο ίδιος ανέφερε ότι είναι συγκεντρωμένος στο να γυρίσει δυνατός.

Υπήρξαν, όμως, πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ που ήταν επικριτικοί. Πολλά σχόλια ήταν σκληρά κι αυτό προκάλεσε το ξέσπασμα του Βραζιλιάνου άσου, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό. Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος πέρσι τέτοια εποχή τραυματίστηκε, στη συνέχεια είχε σοβαρό πρόβλημα με μία λοίμωξη κι έκτοτε αναζητεί τον χαμένο του εαυτό. Ο Ζαμπά, λοιπόν, ανέφερε:

«Πριν γράψετε κάτι για εμένα ή κάποιον άλλον παίκτη, θέλω να προσπαθήσετε να πληροφορείστε καλύτερα! Δεν νοιάζομαι για την κριτική ή για επαίνους, γιατί ξέρω πως είναι το ποδόσφαιρο. Τη μία μέρα είσαι ο καλύτερος και την άλλη ο χειρότερος.

Θέλω να ξέρετε, όμως, πως ήμουν κλεισμένος στο σπίτι εδώ και δύο εβδομάδες επειδή βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό κι επέστρεψα στις προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Ενώ όλοι οι συμπαίκτες μου είχαν ρεπό, εγώ γυμναζόμουν σκληρά για να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Νομίζετε πως είμαι χαρούμενος; Φυσικά και όχι!

Η ευχαρίστησή μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και από την αρχή του καλοκαιριού, προσπαθούσα να πάω κάπου αλλού για να είμαι ξανά χαρούμενος. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, η μεταγραφική περίοδος έκλεισε και τελικά, έμεινα στον ΠΑΟΚ.

Θα δώσω τη ζωή μου και θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω ξανά στην δράση και να γίνω ο Λέο που γνωρίσατε κι αγαπήσατε. Δυστυχώς έχω πληγωθεί πολύ με αυτά που διαβάζω. Έχω οικογένεια και πάνω απ’ όλα είμαι άνθρωπος! Σέβομαι πάρα πολύ τον σύλλογο και τους οπαδούς».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy