Ξέσπασμα Λουτσέσκου: «Δεν φτάνει ένα χαμένο πρωτάθλημα; Είπαμε ότι δεν παίζουμε για τον τίτλο, παίζουμε για εμάς, παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να παρουσιαστούμε καλύτεροι»!

Έξαλλος με αποφάσεις τις διαιτησίας στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό εμφανίστηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, υποστηρίζοντας -για ακόμα μια φορά- πως υπάρχει εύνοια απέναντι σε ομάδες της Αθήνας.

«Το καταφέραμε ενάντια στους διαιτητές. Όταν υπάρχουν αποφάσεις εναντίον σου είναι λογικό να χάνεις στο μυαλό σου. Συμβαίνει με εμάς, δεν συμβαίνει με τις ομάδες της Αθήνας, που έχουν συνεχώς βοήθεια. Πείτε μου ένα τέτοιο πέναλτι που δεν δόθηκε σε αυτούς. Στο δικό μας παιχνίδι το VAR κάλεσε τον διαιτητή για να πάρει πίσω το πέναλτι και το έδωσε. Πρέπει να μπει ένα στοπ. Να παιχτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως πρέπει. Ήμασταν τυχεροί που σκοράραμε το δεύτερο γκολ», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Δεν φτάνει ένα χαμένο πρωτάθλημα; Είπαμε ότι δεν παίζουμε για τον τίτλο, παίζουμε για εμάς, παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει, σήμερα, πριν τρεις μέρες, πριν έξι μέρες, είναι κάτι συνεχόμενο. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα του κόσμου, προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωθούμε, θα πρέπει να υπάρξει διαφορετική μεταχείριση, όπως στις άλλες ομάδες»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy