Ζαχαρίας Μαρκάκης: Εντυπωσιάζει το νέο του single!

Με ένα νέο τραγούδι-έκπληξη κάνει δυναμικό come back o Ζαχαρίας Μαρκάκης.

O ανερχόμενος ερμηνευτής, ο οποίος με τα προσεγμένα βήματά του στον χώρο της δισκογραφίας και τις αποδειγμένες φωνητικές του ικανότητες έχει καταφέρει να θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, μας παρουσιάζει το νέο του single, που έχει τίτλο «Το προτιμώ να χάνομαι».

Πρόκειται για μία μπαλάντα που φέρει την υπογραφή του γνωστού συνθέτη, Γιάννη Κερμανίδη, ο οποίος έχει γράψει τραγούδια σε πάρα πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Νίκος Οικονομόπουλος, Γιάννης Πλούταρχος, Πάνος Κιάμος, Νίκος Κουρκούλης και άλλους, ενώ τους στίχους του έχει γράψει ο Μίλτος Κούρος.

Μάλιστα ο Γιάννης Κερμανίδης έχει κάνει και την ενορχήστρωση του νέου single του Ζαχαρία Μαρκάκη, ο οποίος ασχολείται από πολύ μικρός με τη μουσική, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου όπως οι Θέμης Αδαμαντίδης, Σταμάτης Γονίδης, Ζαφείρης Μελάς, Χάρης Κωστόπουλος και Δημήτρης Γιώτης.

Το τραγούδι «Το προτιμώ να χάνομαι» κυκλοφορεί από την Orion Music.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy